За нас

Астория Имоти ООД е основана през 2009 г и още от самото си начало се стреми към създаване на осезаемо присъствие на пазара на недвижими имоти.

Офисите на агенцията в България се намират в София и Несебър, като успяват да покрият търсенето и предлагането на недвижими имоти в различни точки в страната. Освен националното си присъствие, Астория е ексклузивен представител и партньор на най-голямата и разпознаваема компания за препродажби в Ирландия с офиси в Дъблин и Манчестър (Англия).

Съчетавайки уменията и познанията на нашите местни специалисти с опита на международните ни колеги, ние сме в състояние да ви предложим качествени услуги, които да отговорят на вашите нужди.

Екипът се състои от квалифицирани професионалисти, които ви помагат и консултират в осъществяването на сделки с недвижими имоти, отдаване/наемане под наем и инвестиционни консултации.

Като компания с история 9 години на пазара на недвижими имоти, Астория следва своята мисия да предоставя професионална подкрепа на своите клиенти превръщайки се в техен доверен партньор.