€96.990
Площ: 47  Етаж: 6/6 Година на построяване: 1960 Отопление: Ток Вид строителство: Тухла

ПРЕКРАСНО ЖИЛИЩЕ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ

АРИСТОКРАТИЧНА ТУХЛЕНА КООПЕРАЦИЯ ОТ ’60г 

СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ 

РАЗВИТ БИЗНЕС С КРАТКОСРОЧНИ НАЕМИ

8,6 % ГОДИШНА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ 

Продаваме страхотен апартамент в една от най-предпочитаните зони на София. Намира се зад Министерството на Земеделието и Храните, непосредствено до градинка „Ереван“ в стара тухлена кооперация с широки общи части и каменна фасада, на 5 минути пеш от Съдебна Палата, бул. Витоша, Руски паметник и др забележителности на столицата.

Апартаментът се намира на 6-и последен етаж без асансьор и е СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ. СМЕНЕНА ВиК и ЕЛ. инсталации. Състои се от антре, баня с тоалетна, кухненски бокс и трапезария, голяма дневна с ФРЕНСКИ прозорци и спален кът. Изцяло НОВ покрив с капандури VELUX+ЩОРИ с изнесени греди, създава невероятен уют в жилището.

Мансардата е НАПЪЛНО обзаведена с всичко необходимо за безпроблемното живеене на човек. Продава във вида, в който е, включващ – всички трайно прикрепени мебели, пералня, сушилня, вграден хладилник, мека мебел, спалня, гардероби, картини, посуда и др.

В момента е с развит профил в мрежи за краткосрочно отдаване под наем и с пълен график за 2 седмици напред. Месечен доход около 700 €.

ГОДИШНА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ – 8,6%

Повече информация: Явор Ганев, тел: 0879 400 999 или на мейл: astoriaimoti@gmail.com

Удобства

Климатик Обзаведен

Изпратете запитване