€109.712
Площ: 98  Чиста площ: 84  Етаж: 5 Спални: 2 Бани: 1 Година на построяване: 2023 Отопление: Газ Вид строителство: Тухла

Представяме Ви, двустайно жилище находящо се в новоизграждаща се сграда в непосредствена близост до Нов български университет.

Теренът, върху който ще бъде построена сградата е в непосредствена близост до метростанция, множество обществени обекти и паркове, сред които учебни институции, болници, хипермаркети, спортни центрове и основни пътни артерии, с бърз и удобен достъп до градски транспорт.

Доказан строител с над 15 завършени проекта!

Висоак клас строителство без компромис!

— Конструкция: монолитна стоманобетонна конструкция

— Външни и преградни стени: Външни ограждащи стени – тухлени зидове с дебелина 25 см, изпълнени с многокамерна керамична тухла. Вътрешни разпределителни и преградни стени в жилищата – тухлени зидове с дебелина 25 см и 12см, изпълнени с многокамерна керамична тухла.

Петкамерна PVC дограма, с двоен стъклопакет с бяло стъкло 4 мм, с възможност за монтаж на троен стъклопакет с дебелина до 44 мм, със система от нискоемисионно и високоенергийно стъкло с висока степен на термоизолация и светлопроводимост.

Отоплението е решено с индивидуални газови котли за всяко жилище.

Апартамента е със следното разпределение: входно антре, дневна с кухненски бокс, две спални, склад, баня с тоалетна и тераса.

За повече въпроси, моля обадете се на посоченият номер, Кристиян Новаков – 0882 644 145

Карта

Изпратете запитване