Площ: 200  Етаж: 2 Спални: 3 Бани: 3 Гараж: 3 Година на построяване: 2014 Отопление: локално Вид строителство: тухла

Имаме удоволствието да Ви представим Комплекс от три къщи, разположен в периферията на гр. София – на 28 км. от столицата и на 4 км. от гр. Сливница. Райско кътче, разположено сред природата, в с. Алдомировци, изключително добре организирано село, с изградена инфраструктура, културен център, поща, читалище, училище, детска градина, градски транспорт, ж.п. гара. До комплекса е осигурен равен целогодишен достъп. Къщите са разположени в един общ парцел с професионално изградена вертикална планировка. Всяка една от къщите разполага с прекрасна гледка и се наслаждава на спокойствието и тишината на заобикалящата я природа.

При направата на къщата и обзавеждането са използвани ествествени материали. Къщите са двуетажни във застроена площ от 194 кв.м. и със следното разпределение: Първи етаж – входно антре, коридор, хол с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна и перално, тераса, голямо складово помещение. Втори етаж: коридор, три спални, едната, от които със самостоятелен санитарен възел, тераса и баня с тоалетна. Къщите са напълно обзаведени с всичко необходимо, за да Ви осигури комфорт. Отоплението е осигурено чрез котле на пелети или на твърдо гориво. На разположение е и камина с водна риза.

Комплексът от къщи е категоризиран с една звезда и може да бъде използван за еко туризъм. Всяка от къщите се продава и самостоятелно с прилежащата й част от парцела и е прекрасна възможност за целогодишно живеене.

За повече информация и огледи, Георги Иванов тел.: 0885 005 200

Удобства

Обзаведен

Изпратете запитване