Познавам Георги Иванов от няколко години. Първата ни среща беше по повод продажба на апартамент от моя страна. Беше поредния брокер, с когото се срещах, но се спрях именно на него. Още „на първо четене” ме впечатли с качества които другите не притежаваха:

– Млад, но изключително гъвкав – нещо много важно за тази професия. За разлика от колегите си, Георги внимателно изслушва какво иска продавачът и има персонално отношение към клиента. За него той не е просто потенциален източник на поредния процент от сделка. Предлага варианти, които биха устроили ответната страна.

– Максимално откровен в търсенето на решения. С него нямаш усещането, че правиш пазарлък. Впечатлението ми е, че той първо се поставя в услуга на клиента, а след това мисли за възвращаемостта.

– Изключително отговорен – не е имало случай на закъснение или отменяне на оглед по негова вина.

– Достатъчно компетентен и интересуващ се от всичко, което се случва на пазара.

– За него няма „малки” и „големи” сделки, всеки клиент е еднакво важен, а това, в съчетание с всичко, изброено по-горе, буди огромно доверие.

– Една от най-важните му черти – никога не се отказва! Дори „на първо четене” имотът да изглежда непродаваем, продължава да се „бори” и в повечето случаи успява.

Аз се запознах с Георги случайно. Беше поредния брокер, който наех, за да продам жилището си. Към днешна дата е човекът, когото препоръчвам, стане ли дума за сделка с недвижими имоти. Приятелите ми също се обръщат към него. Те пък го препоръчват на своите приятели. А от това по-голям атестат няма!

Николета Николова
Тел. за връзка: 0888 969 071